| Chat just chat.... | |
|
+23*PeRvErSa MiSs UcKeRmAnN* ~!*Irena_Anny*!~ ~*CwIjInA_MaLa*~ Anny te quiero Dulce Maria **Anny princess** ~~Any Baby~~ ~sweet princess~ (x...Andrea-WTNNCS...x) !_I'm crazy_! Andrea*princess ~*RBD fan*~ Anahi Giovanna ~AnAhI gIrL!~ ♥♦.Anny.♥♦ *Baby blue* *~Alex Savinon~* *~cute-girl-dulce~* xXx BeBiTa xXx Munekita de plastico Sofija LuiAnny *...Barbie 4ever...* 27 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*...Barbie 4ever...* ~Admin~
Broj poruka : 8957 Godina : 29 Lokacija : Sa Andry na osi...uziwamo u letu..kad odjednom swe smo modre! Job/hobbies : ♥ moda,shoping,doteriwanje...♥ Raspolozenje : ♥ happy ♥ Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : !w@n@ &....<3
Te amo parasiempre!
Andry,Sanjica...mis bbs.....lolim was zauwek! Datum upisa : 15.10.2008
| Naslov: Re: Chat just chat.... Čet Feb 19, 2009 5:29 pm | |
| | |
|
| |
Andrea*princess ~Niña~
Broj poruka : 329 Godina : 28 Lokacija : ...in my perfect world..!<3 Job/hobbies : Odbojka Raspolozenje : =) Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : I do belive in Anny!..
Datum upisa : 08.02.2009
| Naslov: Re: Chat just chat.... Čet Feb 19, 2009 6:39 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat just chat.... Čet Feb 19, 2009 9:07 pm | |
| |
|
| |
~*RBD fan*~ ~Moderator~
Broj poruka : 4233 Godina : 27 Lokacija : Sa Uckerom u sobi....ne zovite nas.....super se provodimo....niko nam ne treba...dovoljni smo jedno drugom..... <3 Job/hobbies : Sve po malo Raspolozenje : HA HA HA Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : GRACIAS POR TANTO CARINO,
POR TANTO AMOR,
PORQUE DEMOSTRAR QUE RBD ES MAS QUE UN GRUPO MUSICAL,
MAS QUE UNA TELENOVELA,
ES UNA GENERACION,
ES UNA FORMA DE PENSAR...
MUCHISIMAS GRACIAS DE CADA UNO DE USTEDES,
QUE SIEMPRE ESTARAN EN NUESTRO CORAZON... Datum upisa : 30.01.2009
| Naslov: Re: Chat just chat.... Pet Feb 20, 2009 12:55 am | |
| Nista,smaram se i visim na forumima kao i obicno.E ljudi gde ste,jel ste zivi?????? | |
|
| |
Broj poruka : 8957 Godina : 29 Lokacija : Sa Andry na osi...uziwamo u letu..kad odjednom swe smo modre! Job/hobbies : ♥ moda,shoping,doteriwanje...♥ Raspolozenje : ♥ happy ♥ Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : !w@n@ &....<3
Te amo parasiempre!
| Naslov: Re: Chat just chat.... Pet Feb 20, 2009 4:08 pm | |
| jesmo.......kako ste ljudi ? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat just chat.... Pet Feb 20, 2009 11:00 pm | |
| Kada poncho boljubi anny ugusi se od sminke,a kada je poljubi u obraz najede se budera,jadnicak mi bebe! Sada mi je jasno zasto nije sa njom! Salim se!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja volim anny najviseeeeeeeeeeeeeeeee i Poncha! A tebe ivana volim vise od njih oni ni neznaju da ja postoji a ja se svadjam sa tobom zbog njih! Glupe smo! ONI TO NE ZASLUZUJU! Ti si mi mnogooooooooo bitnija od njih volim te najvise!!!!!!! Sweet heart!! |
|
| |
Andrea*princess ~Niña~
Broj poruka : 329 Godina : 28 Lokacija : ...in my perfect world..!<3 Job/hobbies : Odbojka Raspolozenje : =) Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : I do belive in Anny!..
| Naslov: Re: Chat just chat.... Pet Feb 20, 2009 11:11 pm | |
| bas imam dobru seku kakva izjava! Ivana izgleda da ti je irena izjavila ljubav a posle kaze da nije lezbejka.. sali se drago mi je da ste se pomirile! | |
|
| |
*~Alex Savinon~* ~Moderator~
Broj poruka : 1617 Godina : 30 Lokacija : *Sa Dulce na bini..pewamo Te daria todo..i na kraju..cudo...zagrlimo se !* Job/hobbies : (M)UCENICA Raspolozenje : buahahaha Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : Y hoy te digo ADIOS te recordare cuando salga al sol..
Cuando scuche nuestra cancion...
Nunca dejes decir adios...siempre believe!
Because I DO BELIEVE IN MAGIC!!!
***...Alex Espinoza...*** Datum upisa : 17.10.2008
| Naslov: Re: Chat just chat.... Sub Feb 21, 2009 12:56 pm | |
| Hahaha One se nikad ne bi poswadjale...loode su oba dwe..ali su extra..bile bi odlicne sestre!!! lol....shta se radi? | |
|
| |
Te amo parasiempre!
| Naslov: Re: Chat just chat.... Sub Feb 21, 2009 4:59 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat just chat.... Sub Feb 21, 2009 7:44 pm | |
| Pa bilo me je sramoda da ti javno kazem da mi se svidjas! Priznaj da si bila ljubomorna kada sam rekla da bi se smuvala sa Oljom!XD |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat just chat.... Sub Feb 21, 2009 7:53 pm | |
| Ja sam ozdravila a andrea se razbolela |
|
| |
Te amo parasiempre!
| Naslov: Re: Chat just chat.... Ned Feb 22, 2009 3:41 pm | |
| Pa mozda malkice sam bila ljubomorna... Hehe.....likusho jednaaa!!! Sad cu te widjati swakog dana u shkoli!!! | |
|
| |
Broj poruka : 1617 Godina : 30 Lokacija : *Sa Dulce na bini..pewamo Te daria todo..i na kraju..cudo...zagrlimo se !* Job/hobbies : (M)UCENICA Raspolozenje : buahahaha Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : Y hoy te digo ADIOS te recordare cuando salga al sol..
| Naslov: Re: Chat just chat.... Ned Feb 22, 2009 4:28 pm | |
| hahaha..loode ste na mene xD Ewo ja cu izjawiti isto ljubaw....xD xD xD Iwani i Ireni..xD xD xD WOLIM WAS NAJJJJJWISHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MNOGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PUNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO xD xD xD xD | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat just chat.... Pon Feb 23, 2009 11:31 pm | |
| I JA TEBE VOLIM NAJVISEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I IVANU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nemozete da zamislite koliko vas volim! I ne foliram se stvarno vas volim!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
Te amo parasiempre!
| Naslov: Re: Chat just chat.... Uto Feb 24, 2009 1:08 pm | |
| ma znam ja to..ne morash reci xD salim se...nego i ja tebe obozawaaam Jer ide Andrea u shkolu?? xD xD xD | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat just chat.... Sre Feb 25, 2009 2:01 am | |
| Danas je bila jedva je mama pustila.. nzm da li sutra ide! Sta ima novo? Jel da da je ovaj look bljak?! |
|
| |
Te amo parasiempre!
| Naslov: Re: Chat just chat.... Sre Feb 25, 2009 10:27 am | |
| Nishta..doruckujem.. Nije..meni se sWidja! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat just chat.... Pet Feb 27, 2009 9:13 pm | |
| meni ne.. nzm sta cemo za sledeci look ja stvarno nzm da pravim u pc-u! Ivana jesi li odlucila ono u vezi za 3 admina?? |
|
| |
Te amo parasiempre!
| Naslov: Re: Chat just chat.... Pet Feb 27, 2009 10:09 pm | |
| NEEE nece biti 3 admina,.....Alex to NIJE zasluzila! lol | |
|
| |
Andrea*princess ~Niña~
| Naslov: Re: Chat just chat.... Sub Feb 28, 2009 12:23 am | |
| Ja msm da jeste..nzm vi odlucite! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat just chat.... Sub Feb 28, 2009 10:57 pm | |
| I ja msm da jeste! Ivana?? |
|
| |
Te amo parasiempre!
| Naslov: Re: Chat just chat.... Ned Mar 01, 2009 5:53 pm | |
| ne..ako bi birala stawila bi ***Annie***.ali je dosta 2 admina i 2 moda! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat just chat.... Pon Mar 02, 2009 8:03 pm | |
| OK.. kako hoces! Sta radite??? |
|
| |
Te amo parasiempre!
| Naslov: Re: Chat just chat.... Uto Mar 03, 2009 1:04 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Chat just chat.... Uto Mar 03, 2009 3:54 pm | |
| caoo Ja slusam pesme Adioss.....prediwna pesmaaaa..OBOZAWAM JEEEE wi? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Chat just chat.... | |
| |
|
| |
| Chat just chat.... | |