| Poslednja poruka koju ste primili(sms) | |
|
+16~*CwIjInA_MaLa*~ <*Vanny Vampire*> (x...Andrea-WTNNCS...x) #!Chica como Dulce!# princess anahi Andrea*princess ~sweet princess~ *Baby blue* Anahi Giovanna ~*RBD fan*~ xXx BeBiTa xXx *~Alex Savinon~* ~Saska*Scofield~ Super*star ♥♦.Anny.♥♦ *...Barbie 4ever...* 20 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
~*RBD fan*~ ~Moderator~
Broj poruka : 4233 Godina : 27 Lokacija : Sa Uckerom u sobi....ne zovite nas.....super se provodimo....niko nam ne treba...dovoljni smo jedno drugom..... <3 Job/hobbies : Sve po malo Raspolozenje : HA HA HA Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : GRACIAS POR TANTO CARINO,
POR TANTO AMOR,
PORQUE DEMOSTRAR QUE RBD ES MAS QUE UN GRUPO MUSICAL,
MAS QUE UNA TELENOVELA,
ES UNA GENERACION,
ES UNA FORMA DE PENSAR...
MUCHISIMAS GRACIAS DE CADA UNO DE USTEDES,
QUE SIEMPRE ESTARAN EN NUESTRO CORAZON... Datum upisa : 30.01.2009
| Naslov: Re: Poslednja poruka koju ste primili(sms) Sre Feb 04, 2009 9:10 pm | |
| | |
|
| |
*~Alex Savinon~* ~Moderator~
Broj poruka : 1617 Godina : 30 Lokacija : *Sa Dulce na bini..pewamo Te daria todo..i na kraju..cudo...zagrlimo se !* Job/hobbies : (M)UCENICA Raspolozenje : buahahaha Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : Y hoy te digo ADIOS te recordare cuando salga al sol..
Cuando scuche nuestra cancion...
Nunca dejes decir adios...siempre believe!
Because I DO BELIEVE IN MAGIC!!!
***...Alex Espinoza...*** Datum upisa : 17.10.2008
| Naslov: Re: Poslednja poruka koju ste primili(sms) Čet Feb 05, 2009 4:29 pm | |
| ma ne..nego u owaj petak....i ja tebe..punoo..... | |
|
| |
*Baby blue* ~Niña~
Broj poruka : 478 Godina : 28 Lokacija : *letim jedan krug sa Tinkerbell* Job/hobbies : letenje sa Zwoncicom... Raspolozenje : ccccc Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : Si yo puedo tu tambien!
BELIEVE ALWAYS !!! Datum upisa : 29.10.2008
| Naslov: Re: Poslednja poruka koju ste primili(sms) Čet Feb 05, 2009 4:49 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poslednja poruka koju ste primili(sms) Pet Feb 06, 2009 1:00 am | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poslednja poruka koju ste primili(sms) Čet Feb 12, 2009 10:03 pm | |
| |
|
| |
~sweet princess~ ~Baby blue~
Broj poruka : 930 Godina : 28 Lokacija : With Anny and Tinkerbell 4ever Job/hobbies : ples..pewanje...pliwanje...engleski Raspolozenje : xe xe xe =))) Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : ~~ Una Diva parasiempre ! ~~ Datum upisa : 23.12.2008
| Naslov: Re: Poslednja poruka koju ste primili(sms) Pet Feb 13, 2009 12:52 pm | |
| da li si uplatila kredit?? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poslednja poruka koju ste primili(sms) Čet Feb 19, 2009 3:32 pm | |
| |
|
| |
*...Barbie 4ever...* ~Admin~
Broj poruka : 8957 Godina : 29 Lokacija : Sa Andry na osi...uziwamo u letu..kad odjednom swe smo modre! Job/hobbies : ♥ moda,shoping,doteriwanje...♥ Raspolozenje : ♥ happy ♥ Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : !w@n@ &....<3
Te amo parasiempre!
Andry,Sanjica...mis bbs.....lolim was zauwek! Datum upisa : 15.10.2008
| Naslov: Re: Poslednja poruka koju ste primili(sms) Čet Feb 19, 2009 4:26 pm | |
| =)) haha..loode ste oba dwe! | |
|
| |
Andrea*princess ~Niña~
Broj poruka : 329 Godina : 28 Lokacija : ...in my perfect world..!<3 Job/hobbies : Odbojka Raspolozenje : =) Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : I do belive in Anny!..
Datum upisa : 08.02.2009
| Naslov: Re: Poslednja poruka koju ste primili(sms) Čet Feb 19, 2009 8:36 pm | |
| neeeeeeeeeeeeeeeee!!!Ubicu se! | |
|
| |
~*RBD fan*~ ~Moderator~
Broj poruka : 4233 Godina : 27 Lokacija : Sa Uckerom u sobi....ne zovite nas.....super se provodimo....niko nam ne treba...dovoljni smo jedno drugom..... <3 Job/hobbies : Sve po malo Raspolozenje : HA HA HA Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : GRACIAS POR TANTO CARINO,
POR TANTO AMOR,
MAS QUE UNA TELENOVELA,
ES UNA GENERACION,
| Naslov: Re: Poslednja poruka koju ste primili(sms) Pon Feb 23, 2009 9:47 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poslednja poruka koju ste primili(sms) Pon Feb 23, 2009 11:55 pm | |
| Kako??? Ma ti si loodaca! cujemo se posle! |
|
| |
Andrea*princess ~Niña~
Broj poruka : 329 Godina : 28 Lokacija : ...in my perfect world..!<3 Job/hobbies : Odbojka Raspolozenje : =) Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : I do belive in Anny!..
Datum upisa : 08.02.2009
| Naslov: Re: Poslednja poruka koju ste primili(sms) Sub Feb 28, 2009 12:26 am | |
| aaaaaaa pa to je bila tvoja sestra a ja mislila da si mi to ti poslala..hahah | |
|
| |
princess anahi ~Rebelde~
Broj poruka : 1742 Godina : 33 Lokacija : SA sanjom iwanom,andreomi kiki zauvek Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : SANJA TI SI MOJ ZIVOT MA STA TI MISLILA O MENI BAS ME BRIGA!!!!!!!!!!!!!OBOZAVAM TE EXTRA SI VOLIM TE NAJVISE NA CELOM SVETU I TO SE NIKAD NECE PROMENITI BUBICE,ZIVOTE MOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Datum upisa : 24.12.2008
| Naslov: Re: Poslednja poruka koju ste primili(sms) Sub Feb 28, 2009 1:05 am | |
| jer ides veceras sa nama do grada?od tatjane | |
|
| |
#!Chica como Dulce!# ~BB~
Broj poruka : 56 Godina : 25 Lokacija : Con RBD para siempre! Job/hobbies : net,skola..♥ Raspolozenje : xaxaxaxaxa Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : Ja sam Sofija Dimitrijevic i imam 10 godina...Idem u treci razred osnovne skole ,,Vasa Pelagic" u Leskovcu i odlican sam djak...volim da visim na netu i da se druzim sa drugaricima..I nesto najvaznije: Obozavam RBD Datum upisa : 01.03.2009
| Naslov: Re: Poslednja poruka koju ste primili(sms) Ned Mar 01, 2009 6:34 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 8957 Godina : 29 Lokacija : Sa Andry na osi...uziwamo u letu..kad odjednom swe smo modre! Job/hobbies : ♥ moda,shoping,doteriwanje...♥ Raspolozenje : ♥ happy ♥ Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : !w@n@ &....<3
Te amo parasiempre!
| Naslov: Re: Poslednja poruka koju ste primili(sms) Ned Mar 01, 2009 8:29 pm | |
| Pa meni je nadimak kako god hocesh ae na rbd fans ako si reg. od Ane Marije... | |
|
| |
#!Chica como Dulce!# ~BB~
Broj poruka : 56 Godina : 25 Lokacija : Con RBD para siempre! Job/hobbies : net,skola..♥ Raspolozenje : xaxaxaxaxa Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : Ja sam Sofija Dimitrijevic i imam 10 godina...Idem u treci razred osnovne skole ,,Vasa Pelagic" u Leskovcu i odlican sam djak...volim da visim na netu i da se druzim sa drugaricima..I nesto najvaznije: Obozavam RBD Datum upisa : 01.03.2009
| Naslov: Re: Poslednja poruka koju ste primili(sms) Pon Mar 02, 2009 7:51 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poslednja poruka koju ste primili(sms) Pon Mar 02, 2009 8:07 pm | |
| i kada ces da popravis mob.? Sta ima novo?? |
|
| |
Te amo parasiempre!
| Naslov: Re: Poslednja poruka koju ste primili(sms) Uto Mar 03, 2009 1:10 pm | |
| Ok odo da jedem nisam nista jela od sinoc ..kiskOooOoo by Ana Maria... | |
|
| |
(x...Andrea-WTNNCS...x) ~Estrella~
Broj poruka : 2698 Godina : 30 Lokacija : Sa Andreom,Iwanom y Mayom,...zauwek & uwek Raspolozenje : Lo0o0o0o0o0ooJkAcXxXa!! Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : .....ANDREA,,Iwana y Maya...zauwek..the be$t!!! Datum upisa : 04.01.2009
| Naslov: Re: Poslednja poruka koju ste primili(sms) Pet Mar 13, 2009 5:14 pm | |
| ahaa...pa znala sam ja njega...meni je sladak...tebi? BiG KiSsSs | |
|
| |
Broj poruka : 930 Godina : 28 Lokacija : With Anny and Tinkerbell 4ever Job/hobbies : ples..pewanje...pliwanje...engleski Raspolozenje : xe xe xe =))) Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : ~~ Una Diva parasiempre ! ~~ Datum upisa : 23.12.2008
| Naslov: Re: Poslednja poruka koju ste primili(sms) Pet Mar 13, 2009 9:40 pm | |
| steta :-(((((((((((( doci ce sledeci put.......... | |
|
| |
~*RBD fan*~ ~Moderator~
POR TANTO AMOR,
MAS QUE UNA TELENOVELA,
ES UNA GENERACION,
| Naslov: Re: Poslednja poruka koju ste primili(sms) Pet Mar 13, 2009 10:11 pm | |
| | |
|
| |
(x...Andrea-WTNNCS...x) ~Estrella~
Broj poruka : 2698 Godina : 30 Lokacija : Sa Andreom,Iwanom y Mayom,...zauwek & uwek Raspolozenje : Lo0o0o0o0o0ooJkAcXxXa!! Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : .....ANDREA,,Iwana y Maya...zauwek..the be$t!!! Datum upisa : 04.01.2009
| Naslov: Re: Poslednja poruka koju ste primili(sms) Uto Mar 17, 2009 3:51 pm | |
| | |
|
| |
<*Vanny Vampire*> ~BB~
Broj poruka : 11 Godina : 29 Koliko ti se swidja 4um??? : Datum upisa : 23.02.2009
| Naslov: Re: Poslednja poruka koju ste primili(sms) Sre Mar 18, 2009 11:02 am | |
| ja mislim da je 5. na 47- ne znam | |
|
| |
| Naslov: Re: Poslednja poruka koju ste primili(sms) Sre Mar 18, 2009 2:43 pm | |
| e Ivana, da li ti treba sveska iz geosa danas, extra ako ti ne treba, jos nisam sve prepisala.....Maja....cmok | |
|
| |
Te amo parasiempre!
| Naslov: Re: Poslednja poruka koju ste primili(sms) Sre Mar 18, 2009 2:45 pm | |
| Kikocka <3 Ikocku by Kiki <3 | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Poslednja poruka koju ste primili(sms) | |
| |
|
| |
| Poslednja poruka koju ste primili(sms) | |
|