| O cemu trenutno razmishljate ??? | |
|
+19~*CwIjInA_MaLa*~ ~~Any Baby~~ princess anahi #!Chica como Dulce!# Andrea*princess !_I'm crazy_! ~sweet princess~ ~*RBD fan*~ ~AnAhI gIrL!~ (x...Andrea-WTNNCS...x) Munekita de plastico Anahi Giovanna *Baby blue* ~Saska*Scofield~ ♥♦.Anny.♥♦ ~*~AnY*Y*UcKeR*~* *~Alex Savinon~* xXx BeBiTa xXx *...Barbie 4ever...* 23 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Anahi Giovanna ~BB~
Broj poruka : 260 Godina : 41 Lokacija : Sa Annie u Anahi world-u kupujemo odecu i sminkamo se...=)) Job/hobbies : soping.... Raspolozenje : hehe Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : Anahi Tititi
Algun dia....sin pensarlo..me vas extranar despacio...
I do..believe in you..Anny! Datum upisa : 06.12.2008
| Naslov: Re: O cemu trenutno razmishljate ??? Ned Dec 28, 2008 8:03 pm | |
| | |
|
| |
*...Barbie 4ever...* ~Admin~
Broj poruka : 8957 Godina : 29 Lokacija : Sa Andry na osi...uziwamo u letu..kad odjednom swe smo modre! Job/hobbies : ♥ moda,shoping,doteriwanje...♥ Raspolozenje : ♥ happy ♥ Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : !w@n@ &....<3
Te amo parasiempre!
Andry,Sanjica...mis bbs.....lolim was zauwek! Datum upisa : 15.10.2008
| Naslov: Re: O cemu trenutno razmishljate ??? Ned Dec 28, 2008 8:35 pm | |
| | |
|
| |
*~Alex Savinon~* ~Moderator~
Broj poruka : 1617 Godina : 30 Lokacija : *Sa Dulce na bini..pewamo Te daria todo..i na kraju..cudo...zagrlimo se !* Job/hobbies : (M)UCENICA Raspolozenje : buahahaha Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : Y hoy te digo ADIOS te recordare cuando salga al sol..
Cuando scuche nuestra cancion...
Nunca dejes decir adios...siempre believe!
Because I DO BELIEVE IN MAGIC!!!
***...Alex Espinoza...*** Datum upisa : 17.10.2008
| Naslov: Re: O cemu trenutno razmishljate ??? Pon Dec 29, 2008 2:57 pm | |
| a ja razmishljam o tome kako cemo ja i Nikola prowesti diwno wece za nowu Godinu..hm...leptirici..jedwa cekam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Munekita de plastico ~Niña~
Broj poruka : 333 Godina : 29 Lokacija : ~*~*With Tinker bell forewer !~*~* Job/hobbies : letenje.............. Raspolozenje : xi xi xi Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : Te amo Anahi..
Tu eres una diva...parasiempre! Datum upisa : 26.10.2008
| Naslov: Re: O cemu trenutno razmishljate ??? Pon Dec 29, 2008 10:04 pm | |
| ja razmishljam o o o Iwani o Boze..xDD | |
|
| |
*Baby blue* ~Niña~
Broj poruka : 478 Godina : 28 Lokacija : *letim jedan krug sa Tinkerbell* Job/hobbies : letenje sa Zwoncicom... Raspolozenje : ccccc Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : Si yo puedo tu tambien!
BELIEVE ALWAYS !!! Datum upisa : 29.10.2008
| Naslov: Re: O cemu trenutno razmishljate ??? Uto Dec 30, 2008 11:10 pm | |
| ja razmishljam o o o spawanju..... | |
|
| |
Munekita de plastico ~Niña~
Broj poruka : 333 Godina : 29 Lokacija : ~*~*With Tinker bell forewer !~*~* Job/hobbies : letenje.............. Raspolozenje : xi xi xi Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : Te amo Anahi..
Tu eres una diva...parasiempre! Datum upisa : 26.10.2008
| Naslov: Re: O cemu trenutno razmishljate ??? Uto Dec 30, 2008 11:17 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 8957 Godina : 29 Lokacija : Sa Andry na osi...uziwamo u letu..kad odjednom swe smo modre! Job/hobbies : ♥ moda,shoping,doteriwanje...♥ Raspolozenje : ♥ happy ♥ Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : !w@n@ &....<3
Te amo parasiempre!
| Naslov: Re: O cemu trenutno razmishljate ??? Sre Dec 31, 2008 1:18 pm | |
| o Alexandri kad ce se ukljuciti na msn.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: O cemu trenutno razmishljate ??? Pon Jan 12, 2009 6:44 pm | |
| O skoli... |
|
| |
Te amo parasiempre!
| Naslov: Re: O cemu trenutno razmishljate ??? Pon Jan 12, 2009 10:29 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: O cemu trenutno razmishljate ??? Pon Jan 12, 2009 11:24 pm | |
| |
|
| |
Te amo parasiempre!
| Naslov: Re: O cemu trenutno razmishljate ??? Pon Jan 12, 2009 11:27 pm | |
| ja o Ireni i o sopingu..hm.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: O cemu trenutno razmishljate ??? Pon Jan 12, 2009 11:28 pm | |
| Ja o letnjem raspustu..hmm jedva cekam.. |
|
| |
Te amo parasiempre!
| Naslov: Re: O cemu trenutno razmishljate ??? Pon Jan 12, 2009 11:29 pm | |
| xe xe nacekacesh se.. Ja o meni.narcis... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: O cemu trenutno razmishljate ??? Pon Jan 12, 2009 11:34 pm | |
| ja o tome da li se ivana trudi da lici na anny,msm da li je imitira ili je to prirodno.. |
|
| |
Te amo parasiempre!
| Naslov: Re: O cemu trenutno razmishljate ??? Pon Jan 12, 2009 11:47 pm | |
| ne se*i Irena.. To shto licim izgledom ne mogu da promenim!!! A kad sam bila malo mladja trudila sam se..sad wishe skoro i ne.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: O cemu trenutno razmishljate ??? Pon Jan 12, 2009 11:48 pm | |
| razmisljam o tome kako ivana bas ima srece da spontano toliko lici na predivnu anahi.. |
|
| |
Te amo parasiempre!
| Naslov: Re: O cemu trenutno razmishljate ??? Pon Jan 12, 2009 11:55 pm | |
| ja razmishljam o tome kako je Irena lepa...prelepa..samo je glupa pa to ne widi!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: O cemu trenutno razmishljate ??? Pon Jan 12, 2009 11:56 pm | |
| ja razmisljam o tome kako ima i oci a i ogledalo.. |
|
| |
Te amo parasiempre!
| Naslov: Re: O cemu trenutno razmishljate ??? Pon Jan 12, 2009 11:57 pm | |
| ja razmishljam o tome o cemu irena prica... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: O cemu trenutno razmishljate ??? Uto Jan 13, 2009 12:02 am | |
| |
|
| |
Te amo parasiempre!
| Naslov: Re: O cemu trenutno razmishljate ??? Uto Jan 13, 2009 2:12 pm | |
| Ja razmishljam o Ireni...Saski...i nikome wishe..a da i o hororu Ogledala koje cu danas da gledam sa Saskom.jedwa cekaaaam!!!! | |
|
| |
(x...Andrea-WTNNCS...x) ~Estrella~
Broj poruka : 2698 Godina : 30 Lokacija : Sa Andreom,Iwanom y Mayom,...zauwek & uwek Raspolozenje : Lo0o0o0o0o0ooJkAcXxXa!! Koliko ti se swidja 4um??? : Personal Text : .....ANDREA,,Iwana y Maya...zauwek..the be$t!!! Datum upisa : 04.01.2009
| Naslov: Re: O cemu trenutno razmishljate ??? Uto Jan 13, 2009 10:05 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: O cemu trenutno razmishljate ??? Uto Jan 13, 2009 10:16 pm | |
| O tome kako se kaze ni ocemu a ne o nicemu i ivani kako je hrabra ja obozavam horore ali se plasim mnogo! |
|
| |
Te amo parasiempre!
| Naslov: Re: O cemu trenutno razmishljate ??? Sre Jan 14, 2009 12:32 am | |
| Ja razmishljam o Ireni..i o o filmu Ogledala kako je gluup!!!! a gledala sam i Krug..film je EXTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: O cemu trenutno razmishljate ??? Sre Jan 14, 2009 2:17 am | |
| o tome kako sa i ja gledala krug,ceo film sam se smejala i plakala koliko je smesan i strasan..i o Ivani naravno. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: O cemu trenutno razmishljate ??? | |
| |
|
| |
| O cemu trenutno razmishljate ??? | |
|